YEEEEAS JAG KLARADE DET!!!!! :D | bloggare

bloggare

Annons

YEEEEAS JAG KLARADE DET!!!!! :D

mobil bilder 4513mobil bilder 4505

Hej alla underbara läsare :))

Är sååå sjukt glad just nu, för jag  klarade intagningsprovet på estet!!!

Jag åkte dit kl halv 8 och när jag kom dit så var det redan några där. Och då kände jag hur hjärta börja klapa och hjärnan säga: What the fuck are you doning here carro? :O. Sen delade vi upp oss i olika grupper. Första lektionen var dans. Jag var ju sjukt nervös för dansen ja, men när jag väll kom dit så glömmde jag allt och bara släppte loss och log. 🙂 fast  det var sjukt jobbigt att dansa eftesom att jag hade feber men jag gav inte upp vilket jag är väldigt stolt över. Sen så hade vi sång som ´fucka sig för mig eftersom att jag var sjuk :(. Sen hade vi gehör prov.  Och sist men inte minst teater som var såå himla roligt, jag bara log hela tiden typ :). Sen på slutet av dan hade vi vårat inriktningsprov vilket var teater för mig, och jag var så nervös innan jag gick in, men jag fick ha en etta med mig så det hjälpte nog mig en aning. 😀

Jag älskade verkligen estetiska 😀 jag älskade allt, att människorna var så snälla och öppna och glada, att man hade så roligt hela tiden. Ska lätt välja estet ja finns ingen annan linje för mig där ute 🙂

Puss Puss / carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats