stay in this moment | bloggare

bloggare

Annons

stay in this moment

563932_422193577837508_1409659935_n

Hällå alla söta läsare!!

Igår var det ju klassmys som gällde! Åkte dit vid 7 ungefär och såklart så jag vara först, så gick runt och kollade lite och snckade med ida. Sen efter typ en kavrt så kom alla dom andra.  Vi snackade en massa, spelade charader,kollade på film, gick runt på balkongen och sjöng och skrattade en massa! Gud vilken härlig kväll aså! Sen åkte nästan hela klassen hem vid 12 för dom skulle passa en massa bussar osv. Så då blev det bara jag och typ 6 till som var kvar så då la vi oss i soffan och snackade om allt ifrån himmel och jord. Sen så kom sófies mamma och hämta oss runt halv två. Sen Såklart så skulle jag ta och glömma min telefon hos ida så fick ju lite panik när jag märkte att jag hade glömt den. haha Sov ivarje fall hos sofie i natt vilket var hur mysigt  som helst.

xoxo/ carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats