ont i armen :( | bloggare

bloggare

Annons

ont i armen :(

mobil bilder 4341mobil bilder 4342

Hej allihopa sorry för dålig uppdatering men har haft fult upp med skolan och sånt 🙂

Idag hade vi Fysik nationellaprovet och har ingen aning om hur det gick men hoppas att det gick bra  🙂 Sen så lärde gustav mig att spela pingis 😀 haha gick skit bra tills han börja kasta hårda bollar 😉 Sen så  hade vi svenska och till sist engelska.

Sen så drog jag till sjukhuset och tog två sprutor. En för livmoderhalscanser och en för fästingar. Och sen så visste jag inte  att jag skulle få ta den där livmodersprutan så jag hade bara ett emla plåster på mig, så då var jag tvungen  att ta en spruta utan emla och det gjorde så ont så att jag börja grina när hon tog den. Och nu har jag fucking ont i armen. aja få tycka synd om mig själv med en kopp te 😉

Puss Puss  / carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats