I can fell your body rock | bloggare

bloggare

Annons

I can fell your body rock

image201209140004image201209140006innan

Hola Amingos!

Idag i skolan så följde min jätte snygga vän moa med mig bara för att se hur jag har det. Gick runt och vissade henne runt lite innan vi började med sång. Sjöng i ca en 1 timme sen gick vi på lunch och sedan var det fyspass. Gud vad jobbigt det var mätkte verkligen att jag inte hade några armmuskler stod bara och skaka på slutet bara för att jag var sååå slut i armarna. Åå stckars moa då som oxå fick vara med på fyss passet haha. Sen cyklade jag och moa hem och snackade lite och nu sitter jag här och ska ta och att något att käka innan jag svälter ihjäl 😉

xoxo/ carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats