Är något fel på myshowroom!!! | bloggare

bloggare

Annons

Är något fel på myshowroom!!!

Hejsan alla sötnosar.

Är tyvär något fel på myshowroom för det går inte att ladda upp några bilder. Har försökt att ladda upp bilder nu i säkert 1 timme snart. Aaa ibland blir jag bara för sur på myshowroom bara för att det ska hålla på och krångla hela tiden.

Men har ivarje fall gått i skolan idag. Blev en helt GALEN dag ska jag säga er. Dan började med flex och då hände det inte så mycket. Men det hela spårade ur på ´Lunchen då jag och 7 andra satt och pratade om allt möjligt. Haha gud vad vi skrattade aså. Skrattade och snackade så mycket så att lärana till och med kom och undrade vad vi höll på med.

Sen när våran engelska var slut så hade jag väldigt brotom för att jag skulle bort. Och när jag kom till skåpet så hittade jag inte min nyckel så jag fick panik och började springa runt i skolan och leta  efter en lärare för att knipsa upp mitt skåp. Så när jag äntligen hade fått tag på en lärare så fick vi springa till mitt skåp. Och då när han var på väg att knipsa upp det, så kom melanie springande och sa Haha Carro den ligger där ju, det var dennis som tog den!!. Och jag fick ju panik för att läraren var ju på g att knipsa upp mitt skåp så jag slängde mig fram och skrek knipsa inte  upp mitt skåp jag har hittat nycken!!!

Haha AAA vad jag blev sur på Dennis aså nu jävlar är det krig!!! Passa dig dennis för nu jävlar!! 😉 haha

Puss Puss / carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats