26 april 2012 | bloggare

bloggare

Annons

26 april 2012

image201204260002image201204260004

Tjena alla söta gulliga läsare!!

Kom nyss hem ifrån skolan. Har käkat lyxshake på max. Var riktigt gött ;). Gick sedan på stan och shoppade lite med några kompisar.

Idag i skolan var jag på något konsitgt humör och gjorde massa crazy stuff. Som tex på syslöjden så fick jag tråkigt, så jag stoppade i bumull i BH. Haha fråga mig inte varför jag gjorde det fick bara något konstigt ryck och gjorde det. Och alla ba: MEN CARRO!! ÄR BARA DU SOM KOMMER PÅ SÅNA KONSTIGA SAKER!! haha Men alla fick sig ett gött skratt iverje fall 😉

Ska nu sätta mig och kolla på Wermland forever!

Puss Puss / carro

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats