23 april 2012 | bloggare

bloggare

Annons

23 april 2012

image201204220086image201204220084

HEJSAN 🙂

Kom nyss hem ifrån melanie.  Och nu sitter jag och dricker en kopp te.

Vaknade i morse av att kroppen värkte halsen gjorde ont och av frys atacker 🙁 Men drog mig till skolan ändå.  Hade bränboll på gympan idag. Och jag hade bestämt mig att jag skulle ta det lugnt eftersom att jag inte var helt 100 i kroppen. Men det löfte höll jag inte länge var ju tvungen att springa hela tiden.

Och idag räknade vi ut att det är bara är 33 dagar kvar till sommar lovet. ÅÅÅ vill verkligen inte sluta skolan. Har aldrig älskat skolan så mycket som jag har gjort dom här tre åren. Vill verkligen inte sluta 9 vill bara gå om 3 år och aldrig lämna den skolan. Lätt bästa skolan ever!!

Btw i morgan kan det bli dåligt med inlägg för ska åka bort men ska försöka att blogga annars så gör jag det när jag kommer hem.

Puss Puss / carro

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats