14 april 2012 | bloggare

bloggare

Annons

14 april 2012

image201205140001,

Tjabba Tjena!!!

Hur är läget med ér sötnosar då? Här har man gått och blivit sjuk igen då, men vad ska man göra år det, förutom att käka massor med glass och tycka synd om en själv 😉

Kämpade mig iväg till skolan ändå även fast jag hade feber. Hade svenska som första lektion och där håller vi på med att skriva en berättelse som det känns som jag aldrig kommer att bli klar med. Är så svårt att sluta när man väll har börjat. Sen hade vi gympa och då hade vi orientering. Vilken jag verkligen suger på eftersom att jag absolut INTE kan läsa en karta. Men hittade ivarje fall några kontroller 😉

Sen gick jag och melanie ner på stan och kollade och satte oss på en sån där rund grej som snurrar. ( vet inte vad det heter) Haha fick några konstiga blickar när vi satt där, men det bryr man sig inte i 😉

Puss Puss / carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats