1 september 2012 | bloggare

bloggare

Annons

1 september 2012

image201209010001!

Tjena Tjena!

Har nyss klätt på mig och ska snart ta och gå på en promenad med voven.

Igår blev det att jag sov över hos moa så där spontant. Vi kollade på film snackade en massa tjejsnack och käkade godis. Sen skulle hon åka till grönan idag med fritidsgården och då skulle dom samlas kl 8 så då skulle hon kliva upp kl 6 för att göra sig ordning. Men vi råkade sova över så vi vaknade vid halv åtta och vi skulle åka 20 i så det blev jävligt stressigt men hon hann ivarje fall med bussen. Sedan stjusade Moas syrra hem mig och när jag kom hem så gick jag och la mig och sov till kl 11 sedan har jag barat tagit det lugnt. Få se om jag årkar hitta på något ikväll elr om jag bara stannar hemma och chillar.

Puss Puss / carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats